Informácie

Pred / po: vytvorenie triplexu pod odkvapom v byte z roku 1850

Pred / po: vytvorenie triplexu pod odkvapom v byte z roku 1850



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Architekt Jérémy Hérard zo siete Style Notes predstavuje premenu trojposchodového bytu umiestneného v budove klasifikovanej ako historická pamiatka: priestor o rozlohe 225 metrov štvorcových a rozpočet vo výške 80 000 EUR. Na transformáciu bytu stačil projekt iba troch mesiacov, ktorý teraz skvele spája starý štýl a súčasného ducha. Výmera: 225 m2. Agentúra: Štýlové poznámky. Rozpočet: 80 000 EUR.

Transformujte priestory bez toho, aby ste skreslili jedinečný aspekt budovy

Zamierte do Petite France v štrasburskom regióne a objavte jedinečný projekt obnovy. Vďaka svojej ploche 225 m2 sa budúci triplex nachádza v srdci historickej štvrte klasifikovanej ako svetové dedičstvo ľudstva. Detail, ktorý je v kontexte transformácie veľmi dôležitý, pretože obmedzuje možnosti úpravy fasád, a tým aj vytvárania otvorov. Majitelia kontaktovali sieť Notes desStyles počas troch mesiacov práce. Medzi ich kritéria chceli získať tri spálne vrátane hlavnej suity, kuchyne s ostrovom, veľkej obývacej izby, kancelárskych priestorov, troch kúpeľní a predovšetkým krásneho svetla. Tento byt, ktorý je usporiadaný pod odkvapom, je stále komplexnejší ako klasický interiér - čo je vlastnosť, ktorá vyžaduje najmenej miesta na uvoľnenie maximálne štvorcových metrov.

Predtým: vchod a kuchyňa sú tmavé a nenáročné!

Dôkladná obnova priestorov

Pre tento jedinečný projekt sa Jérémy Hérard rozhodol úplne zrekonštruovať nehnuteľnosť, konkrétne tri úrovne bývania, aby prehodnotil všetky priestory. Tento nový začiatok priniesol historickej budove štandardy 21. storočia, pokiaľ ide o inštalatérstvo, izoláciu a elektrinu. Drahá, ale nevyhnutná práca! V snahe vytvoriť konkrétny priestor na prijatie miestnosti typu štúdio, tím rozdelil interiér do troch rôznych zón, aby sa tejto požiadavke venoval úplne druhý stupeň. Vchod sa koná na prízemí. Obývacie izby, kúpeľne a ďalšie spálne sú na najvyššom poschodí bytu. Z tohto výberu prešli celé veľké zmeny - od podlahy po strop! - splniť budúce funkcie každého priestoru. Niektoré pôvodné prvky sa však zachovali, ako napríklad odkryté lúče, aby sa zachovali len tie najlepšie z tých starých a aby sa ochránilo pôvab miesta.

Master suite je umocnený nádhernými lúčmi natretými na bielo.

Súčasná dispozícia a pôvab starých

V prvom poschodí sa architekt rozhodol integrovať dospievajúcu spálňu navrhnutú ako štúdio s vlastnou kúpeľňou, šatňou a pracovnou plochou. Je tu nainštalované nové schodisko na distribúciu zvyšku interiéru. V najvyššom poschodí sú teraz zvyšné izby s otvorenou kuchyňou a krásnym stredným ostrovom, kancelárska časť, dve spálne vrátane hlavného apartmánu, šatňa a tretia kúpeľňa. Srdcom tohto poschodia sa stáva veľká obývacia izba 100m2 s obývacou izbou a jedálenským kútom. Okrem bielej farby na stenách a parketových podlahách je moderný dotyk jemne prepožičaný aj nábytkom, ako sú napríklad biele kožené pohovky s farebnými vankúšmi. Paleta farieb je zámerne číra, aby sa zvýraznil jas miesta. Nakoniec, aby sa zabezpečila prirodzená jasnosť, profesionáli vytvorili strechy sem a tam na streche - výsledkom je index svietivosti vynásobený 4 a rodina, ktorá je teraz potešená žiť vo vetranejšom interiéri, kde cirkulácia medzi priestormi nastáva spontánne.

Úžasný obytný priestor pre túto 100m2 jedáleň!


Video: PRED a PO VYSKÚŠANÍ TRÁVY (August 2022).